Breaking News

Talentenonline

Spelend met woorden, meestal verzonken in gedachten of halfwakend in bed, zoekend om gedachten, gevoelens en momenten van emoties samen te voegen en onder woorden te brengen…

Ken je dit gevoel? Doe dan mee!!!

Wie weet wordt jouw gedicht of verhaal door de jury en publiek uitgeroepen tot het mooiste gedicht of verhaal van de maand en gepubliceerd op de voorpagina.

Plaats het vandaag nog!

Nog geen eigen account?
Als je je aanmeldt dan krijg je direct een toegangscode toegemaild en dan kan je je stukken plaatsen onder je eigen naam. Als geregistreerde gebruiker krijg je voordelen zoals de Thema-manager, opmerkingsconfiguratie en kun je stukken plaatsen en reageren onder jouw eigen naam en nog veeeeeeeeeel meer. Meldt je aan, het verplicht je tot niets! Helemaal gratis!!!

Algemene regels
We behouden ons het recht om gedichten en verhalen niet te plaatsen als ze indruisen tegen de regels van MaghrebOnline.NL. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor enige plagiaat op deze site met uitzondering van gedichten die door ons zelf zijn gemaakt. Treft iemand eigen of andermans werk ten onrechte aan op deze site: Stuur ons dan meteen een mail.

De gedichten, verhalen en dagboeken die ingezonden zijn op MaghrebOnline.NL blijven ten alle tijden eigendom van de feitelijke auteur. Zonder toestemming van de feitelijke auteur mogen deze niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen op deze site en indien hier toestemming voor gegeven is door de feitelijke auteur het uitgeven van de gedichten, verhalen of dagboeken door MaghrebOnline.NL zelf. Mocht er sprake zijn van misbruik van de stukken die gepubliceerd zijn op deze site door wat dan ook dan zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen worden ondernomen.

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Media

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 125413 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Gepubliceerd in Mgharba
Meer in deze categorie: « Adverteren
Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld