Breaking News
Chadia goes USA...

Chadia goes USA... (7)

maandag, okt 01 2001
Dinsdag 11 september, wie zal deze dag ooit nog vergeten. Deze dag begint voor mij zoals alle andere dagen. Ik sta op en maak mezelf vervolgens klaar voor een lange werkdag. Ik ben al te laat, dus ik moet me vreselijk haasten. Rond de klok van 8.45 uur loop ik de huiskamer in. Ik zie dat mijn huisgenoot al op is en aan de tv zit. Ik kijk hier verder niet naar om. Ik weet niet wat ik precies gehoord heb, dat mijn aandacht trekt, maar dat is voor het eerste dat ik geconfronteerd word met de afschuwelijke beelden op CNN en vervolgens het bericht dat een vliegtuig op het World Trade Center is ingevlogen.
maandag, aug 20 2001
Van het weekend ben ik naar het bekendste attractiepark van de Staat Georgia, SIX-flags geweest. Mijn broer is inmiddels naar huis en heb het avontuur dit keer met een aantal mensen mogen beleven die ik hier heb leren kennen. Ik ben bij dageraad opgestaan. Want voor zo'n park heb je wel een hele dag nodig. Dit park is wel drie keer zo groot als Six flags in Nederland. Aangezien het park niet zover van Atlanta ligt, zijn we met de auto gegaan.
zaterdag, aug 11 2001
Ik heb bezoek van mijn grote broer. Het is raar om een bekende te zien, wanneer je een hele lange tijd tussen vreemden bevind. Mijn broer herinnert me aan thuis, aan mijn ouders en mijn andere broers en zussen. Er schiet me de gedachte door mijn hoofd dat hij waarschijnlijk gisteren nog de heerlijke tajin van mijn moeder heeft gegeten. Even denk ik aan hoe het zou zijn om nu meteen mijn koffers te pakken en terug te gaan met mijn broer. Om even moeders-eten te proeven en Nederlandse drop te eten. Mijn broer roept me, ik schrik wakker en laat mijn heerlijke gedachten varen.
dinsdag, juli 31 2001
Mijn eerste maanden zijn uitstekend verlopen en ik amuseer me eindeloos. I just love IT here! Behalve luieren en leuke dingen doen, ben ik uiteraard ook bezig met studeren. Want daarvoor ben ik per slot van rekening helemaal naar de andere kant van de aardbol gekomen. De leuke dingen die ik de laatste tijd heb gedaan vertel ik jullie de volgende keer. Vandaag gaan wij op de wat serieuzer tour, door jullie iets over mijn onderzoek te vertellen.
zaterdag, juni 30 2001
De eerste week dat ik hier was werd in beslag genomen door het invullen van allerlei formulieren en registraties. Dit was moeilijk te regelen, want lopend kom je hier niet ver. Iedereen rijdt hier daarom in een auto. Zoals de fiets populair is in Nederland, zo is de auto hier een onmisbaar goed. Men kent hier überhaupt niet het verschijnsel voetpaden. Ik werd gewaarschuwd om uit te kijken voor automobilisten, die zijn hier namelijk niet gewend aan fietsers en voetgangers.
Pagina 1 van 2

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld