Breaking News

Deel 3: Hoe red ik me hier uit?

  • maandag, dec 16 2013
  • Geschreven door 

Oh my god! Oh my goddddd!!! Wtf zie ik daar?!? Een heuse Gorbatsjov plek op zijn hoofd...ook rood/roze en ook in de vorm van een werelddeel, maar door de schrik weet ik even niet meer welke! Ik ben helemaal uit mijn concentratie gehaald, kan die hele menukaart niet meer bekijken. Tering, wat is dat op zijn kop?!

Hij kijkt van de menukaart omhoog en vraagt of ik een keuze heb gemaakt. Ik kijk hem aan en denk "schatje toch,wat heeft je hoofd te verduren gekregen?". Ik zei dat ik nog geen keuze heb kunnen maken omdat ik heel sterk aan een werelddeel moest denken. Hij vraagt me wat ik bedoel en ik kon hem alleen maar aankijken zonder een woord uit te brengen.

Ik wil helemaal niet meer eten! Ik heb gewoon geen trek meer. Wat moet ik nou met een man met zo een plek op zijn hoofd?! Hoe ga ik me hieruit redden, want de rest van de avond ga ik alleen maar aan werelddelen denken, aan de kleur rood/roze en aan Gorbatsjov. Nee, dit heeft geen zin meer, ik moet weg.

De arme man kijkt me echt onbegrijpend aan. "Shmi3a, gaat het wel?", "Euhm, ja het gaat. Ik heb opeens zo'n last van mijn buik Rachid." Lief vraagt hij of hij warme thee voor me moet bestellen. Ik besluit om er niet langer om heen te draaien en de beste man gewoon te vragen naar de plek op zijn hoofd. Ja toch, is het beste,of niet? Ik bedoel, als hij niet wilde dat ik die plek zou zien of ernaar zou vragen, had 'ie wel een petje opgedaan of zo toch?

"Rachid, toen je net de menukaart aan het bekijken was, heb ik iets gezien.” "Oh ja, wat heb je gezien? Je mag alles kiezen wat je wilt hoor, het is jouw dag!", zei hij met een grote smile op zijn gezicht. "Wat ik gezien heb heeft niets met eten te maken, denk ik (of zijn moeder moest, toen ze zwanger was van hem, ontzettende zin hebben gehad in een werelddeel)."

Terwijl Rachid me met vragende ogen aankijkt en ik op het punt sta te zeggen dat ik misselijk word van wat hij op zijn hoofd heeft, komt er iemand het restaurant binnen die mijn aandacht trekt. Deze persoon mag mij hier niet zien en al helemaal niet in gezelschap van een man …

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 15149 keer
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Gepubliceerd in Shmi3a & de Liefde
Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld