Breaking News

Algemene Forum regels

  • Onderwerpen of "scheldpartijen" die niet thuis horen op deze Site, zullen zonder aansprakelijkheid door het MaghrebOnline Team worden verwijderd. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op dit forum de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.
  • Het beledigen van onze profeet (saaws) of Allah (swt) wordt als een grove overtreding van onze forumregels gezien.
  • Bij het uiten van beledigingen en of discriminerende opmerkingen krijgt de betreffende persoon afhankelijk van de ernst van de overtreding een waarschuwing of een ban. De beheerders kunnen ook tijdelijke ban's uitdelen, zoals een ban voor een week, een maand of langer.
  • Bij uitzondering kan het voorkomen dat we iemand voorgoed bannen zonder hem/haar eerst een waarschuwingen te geven.
  • Onderwerpen waarvan wij vinden dat ze in een andere categorie thuis horen, zullen wij verplaatsen.
  • Wij geven geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van enig bericht, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van een bericht.
  • Een bericht draagt de mening van de auteur over, en niet noodzakelijk de mening van deze site of welke juridische eenheid dan ook geassocieerd met deze site.
  • Een gebruiker die denkt dat een verzonden bericht niet toepasselijk is, wordt aangemoedigd om contact op te nemen met ons (via privé messages of mail). Wij hebben de mogelijkheid om een bericht te verwijderen en de oorsprong van het bericht te achterhalen. Wij zullen elke mogelijkheid nemen om dit ook te doen, binnen een redelijk tijdsbestek, als wij hiertoe besluiten.
  • Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, haatdragende, discriminerende, bedreigende, sexueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt kan je meteen en permanent gebanned worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaard het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten informatie van de gebruikers die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je er in toe dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hack pogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.
  • Het beheer van de site heeft het recht om alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden.

Met vriendelijke groeten,
MaghrebOnline.NL Team

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Media

Deel dit op:

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Gelezen: 125279 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Gepubliceerd in Mgharba
Meer in deze categorie: Team »
Log in om reacties te plaatsen

Galerij

 
Als het leven geleefd is... Is de dood nabij

In Beeld